Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
- 1*********
- Mam na zacim pevna vodici kola, tady uz jsou otocna, coz povszuji za +
Neuveritelny pracant!!!!!!!!
- traktor supr
- vozík (dárek) jsem musel upravit, protože nešel připojit. Vyklápění dobré, vhodné na suť a pod.
Čekal jsem sekačku na kolečkách, ale ono to i něco uveze, dokonce i do kopce, je docela obratný, dobře se startuje a není tak hlučný jako jednoválec.
Doporučuji všem chatařům a chalupářům.
Děkuji za včasné dodání.
dobrý
- na celém stroji není jeden metrický závit, což zrovna nesvědčí o deklarované výrobě v Německu.
- Není možné nastavit napnutí řemene PTO
- Nemohu sehnat katalog ND
Vhodný pro kutila
- vzledem k ceně produkt mi vyhovuje a je výkoný
- vzhledem k nerovnosti terénu (cca 1 ha) neznám přesně rozměry řemenů a stéle mi praskají
jinak v celku vyhovující, jen poraďte co a jak řemeny a to klínový nevo 6hran.
- Variabilnost, spotřeba, zpracování, síla, přesnost a rychlost sekání
- hlučnost,
uživatelsky výborný traktor
- Skvělá ovladatelnost, jednoduchá údržba, pohon všech kol.
- Bohatý výběr příslušenství.
- Zatím jsem nenašel nic, snad ani nenajdu.
Dlouho jsem přemýšlel, jaký rider zvolit pro zahradu cca 4000m2, od traktoru jsem přecházel k riderům a zpět. Každý prodejce vyzdvihuje to svoje. Na radu zahradníka jsem se rozhodl pro tento stroj a i přes vysokou cenu nákupu nelituji.
Jednoduchá obsluha, bezproblémové nastavení funkcí, dobrý přístup pro čištění.
Pro perfektní trávu doporučuji zakoupit i vozík pro sběr trávy (sweeper), pak je sekání a sběr trávy naprosto bezproblémové, na podzim se dá využít i pro sběr listí. Měl jsem z počátku pochybnosti, zda-li to ty rotující kartáče vysbírají, ale výsledek byl naprosto skvělý.
Žací ústrojí vpředu dává skvělou možnost vidět přesně směr sekání, výkon sekačky je s rezervou. Záměrně jsem volil tento typ i pro výkon, přeci jen nevážím 80kg :-)
Určitě stroj využiji i při uklízení sněhu v zimě a čištění zpevněných ploch.
Plně vyhovuje mým potřebám, tzn. rozloha zahrady a svažitost terénu. Toto jsem předem konzultoval s odborným personálem prodejny. Děkuji mu za vstřícnost a profesionální přístup k zákazníkovi. Připomínal se mi slogan "Náš zákazník, náš pán."
- - silný motor, široký záběr, hydrostatická převodovka
- - chybí signalizace plného koše, nedrží směr jízdy, vypínání žacího ústrojí při couvání, vyšší spotřeba
Traktor jsme koupili kvůli velké zahradě. Nabízí výborný silný motor a dobrou převodovku.Některé věci působí lacině jako např. koš. U traktoru za skoro 70 000 Kč bych očekával alespoň zvukovou signalizaci naplněného koše. Občas se také ucpe tunel na výhoz trávy. Každopádně, kdo chce traktor v dobrém poměru cena/výkon tak tomu ho doporučuji.
- rychlé, bez problémů a ochotný personál
naprosto bezproblémový obchod
- Robustni konstrukce
- Automaticka prevodovka
- Dobra cena
- Vetsi rozmery
Dobra koupe
- Super stroj
Kvalitní stroj za dobré peníze
- Poctivé zpracování výrobku.
- Příjemné ovládání.
- Nedá se sekat při jízdě zpět,musí se vypnout žací ústrojí! celkem otravné.
Přesto doporučuji,po pár ujetých metrech po zahradě se s tímto traktůrkem sžijete.
- Nízká cena
- Mechanická převodovka.
- Mechanika zavírání koše.
Zatím jsem ho v praxi nevyzkoušel - vyzkouším až v 04/2012.
Celková kvalita odpovídá ceně.
Velmi dobrý a spolehlivý!!
- zpracování, kvalita, robustní stroj, nemám strach ho používat, abych jej nezničil. Kosa je perfektně zpracovaná. Kus poctivého železa, ne žádné tenké plechy jako u jiných modelů. Hmotnost přibližně 430kg mluví za vše. S touto hmotností sedí perfektně, není ani potřeba náhon 4x4. Jezdím i na sněhu. Přiznám se, že jsem ale i zapadl na mokré trávě. Moje chyba. zkoušel jsem, co snese.
- Seču zahradu, která má 7000m2 a je hodně svahovitá. mám to tak za 4 hodiny(hodne stromu) a do 10l naturalu. Tunel se nezacpává. Místo orig deflektoru za 5000 jsem naisntaloval na lehkou kounstrukci dveře z trabanta. Bez deflektoru nelze. Lítá to opravdu daleko.
- Cena opravdu odpovídá kvalitě.
- Místo originálního tažného jsem upevnil starou auto kouli a místo malinké vlečky za 10.000 tahám můj vozík za auto(2x1,2m), vozil jsem drevo, cihly, vsechno a sem byl i dost naložený a traktor naprosto v pohode.
- Automaticke vysypavani opravdu obrovskeho kose.
- Zamilujete si ho. Je to relax a prijde mi, ze ho mam minimalne na 10 let bez vaznejsi udrzby. Pak se uvidi
- Dalsi velka vyhoda je hydraulicke rizeni, uvedomite si to az pote, co sednete na traktor bez posilovace. Je to opravdu makacka bez nej.
- Nema tempomat. Mne osobne to nevadi, protoze nemam ronou plochu a musim uhybat stromkum a stale jsem rad ridicem. Sem tam secu hriste fotbalistum, tam by se hodil, ale neni to neprekonatelny problem.
- reklamoval jsem bezdusovou pneumatiku, protoze se rojela a nesla opravit zalepenim. Kupoval jsem pres Moundfield, takze se to trosku protahlo, ale nakonec to vymenili
Tento traktor byl v akci v Moundfieldu a koupil jsem posledni stroj na pobocce v nasem meste.Stal 168.tis a porovnaval jsem ho s vedle stojicim Italskym strojem vyrabenym pro Moundfield. Ten stal jen 120.tis, ale nedalo se to srovnat. Predni napravu mel systemem ohnute kulatiny, kosa tenky plech, kos vysypavany rucne, coz je opravdu tezke. Takze byla jedina volba. Od te doby jsem nevidel traktor Wisconsin v zadne prodejne Moundfield. A take jsem ho nikdy nevidel za tuto cenu. Musim podoktnout, ze ho inzerovali jako slevu 40% a nedali mi na nej ani ty jejich vyhody, servisy a 7 let zaruku. Pri koupi jsem byl upozornen, ze mam jen dva roky zaruky.
Procital jsem diskuse asi tri mesice a premyslel, co si koupit, protoze je to nemala investice. Dnes bych si nevybral jinak.
Moc doporuciji, je to mazel. Nevahejte.
- jednoduché ovládání, po 2letém provozu bez problémů, snadná údržba, vhodný i pro ženy, zvládá i vyšší porost
- pohledově nelze zjistit množství paliva, byl by dobrý palivoměr, chybí přední nárazník -madlo (vhodné při převozu)
po zkušenostech s předchozím traktorem (jednoválec, zadní výhoz) je tento stroj o třídu lepší, dvouválec se nezahltí při vyšším porostu, boční výhoz se po nadzvižení krytu neucpává.
Zadní výhoz (středový tunel) je pro větší pozemky jen zdrojem
problémů
- 100%
- Pro: Kvalitní a silný motor, jsem velmi spokojen,velké plus -mulčování,dobře pracuje i ve vyšší rychlosti.Nevadí ani zahrada v mírném svahu.
- Větší spotřeba PHM cca 2,5l/hod
Neváhal bych a koupil znova.
- Pro mě už tento traktor žádné výhody a přednosti nemá
- Ať každý posoudí sám
Po téměř pětiletých zkušenostech s tímto traktorem musím říci, že bych si ho již znovu nikdy nekoupil. Všude vychvalovaný systém sečení a sběru trávy " Turbo Star"je nejslabším článkem tohoto traktoru. Myslím, že kdyby byl naživu zakladatel firmy p. John Deere, tomuto výrobku by asi své jméno nepropůjčil.
- Po roce používání max. spokojenost. 150m pokosím za 40min (týdenní tráva). Super koš a systém vyprázdnění.
- motor nemá olejový filtr, takže se v půlce sezony musí vyměnit 1,3l oleje. Navíc vypouštěcí hrdlo je dost krátké takže je to vypouštění dosti nepohodlné.
Všude je něco ale s tím to traktůrkem je sekání trávníku potěšení