Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
- Poseká i delší a mokrou trávu
- Poradí si i s kopcovitým terénem
- Silný motor
- Velký koš
- Pohodlné sedadlo s opěrkami
- Volant s "koulí"
- Perfektní sběr trávy
- Robustní konstrukce
- Drhnoucí tyč sběrného koše
- Odkryté hřebenové řízení, které je celé pokryté vazelínou, chytá se na něho tráva a prach
Musím říct že na tomto traktoru jsem nenašel snad žádné mínus, mám verzi se silnějším motorem, zdarma jsem dostal sedadlo s opěrkami a volant s "koulí", kterou opravdu doporučuji, traktor tím vystřelíte o třídu výš a komfort ovládání je opravdu perfektní, spolu s loketními opěrkami je to špica.
K uzávěrce něco málo, traktor fakt není určený k tomu aby jezdil po příkopech a jiných kráterech, ale mám pozemek kde se sem tam dostanu do nesnází (jízda šikmo do svahu atd) a tam mi uzávěrka pomůže, traktor mám 4 měsíce a použil jsem jí cca 6x, jasně není to moc, nicméně mít uzávěrku v takové cenové kategorii je výhoda a raději mít a nepoužít než nemít a potřebovat.
Motor, to je kategorie u které není třeba se rozepisovat, na pozemku mám i svahy a motor opravdu není prvek co by selhal, to spíš trakce na mokré trávě. Motor perfektní a nemám co bych mu vytkl.
Traktor používám na trávu kterou seču co týden a půl nebo každé dva týdny, ale i na trávu která má měsíc a více. Dokonce jsem zkusil i pastvu po ovcích a traktor nemá žádný problém. Traktor doporučuji i vyšším lidem, díky opěrkám je práce pohodlná a ani po půl dni za volantem mě nebolí záda. Co se sběru trávy týče, taky žádný větší problém, asi 2x jsem ucpal tunel, ale to bylo velkou rychlostí pojezdu a větší trávou, je třeba to vychytat a všechno bude šlapat jak má, ani s mokrou trávou není problém. Dobrá věc je taky zarážka výšky sečení, stačí nastavit výšku na kterou chcete sekat a pak se už nemusíte dívat při spouštění co tam vlastně máte za číslo, prostě spustíte na doraz a jedete. K výtkam bych jen dodal maličkosti, trochu drhnoucí tyč vysypávání koše, kolikrát nejde vysunout ani zasunout, takhle, jde ale blbě :)
- Prodává se s noži, které velmi výrazně zvyšují vibrace. Tuto informaci se ale dozvíte až od servisu, kde se to snažíte reklamovat.
- Pohon všech čtyř kol
- Vyklápění koše
- Možnost šípových pneu
- Výkonný motor
- Zatím se učím, ale super
- Velký koš
- Pohodlná sedačka
- Bohužel neseká při jízdě dozadu.
Spolehlivost a kvalita
- Sekal jsem prozatím pouze jednou a byl jsem mile překvapený,že i 1 m vysoká tráva nebyla pro traktor problém.
- Dobrý poměr cena výkon.
Seká pěkně. Dobrá ovladatelnost i v členitém terénu.
Splnil očekávání.
- uzavera diferencialu
- slusny vykon
- Nemám výhrad, super traktor se silným motorem.
- Dobře vymyšlený systém vyklápění koše.
- vyborny stroj
- uzaverka diferncialu
- ctyrkolka
- .
S ttaktorem jsme doma absolutne spokojeni.
- 4x4 pohon
- Velmi dobře provedené vyklápění koše
- Super jednoduché ovládání
- Výška sečení - zvládlo posekat i 2.000 m2 trávu vysokou 1 metr
- Zvládl posekat i trávu v kopečku
- Syn (10 let) je nadšený a konečně má radost ze sekání :)
- Návod - není zcela zřejmý a bez zaškolení chce pár pokusů jak vše obsluhovat
- Tento typ traktoru nebylo možné téměř nikde sehnat, většina obchodů jej měla v e-shopu "skladem", ale reálně jej neměli a dodací lhůta se prodloužila až o měsíc a víc.
Traktor splńuje vše co jsme očekávali. Posekal vysokou trávu (1m), téměř v kuse sekal celé 2.000 m2. Občas se zanesl vyhazovač a tím ucpaly nože, ale jednoduché prošťouchnutí tyčkou vše napravilo rychle. Horší je nasazování a sundávání koše (220 l), chce to gryf, ale stále na tom pracujeme. Traktor jsme měli mít i se zaučením, bohužel k tomu nedošlo. Takže z toho důvodu trvalo pochopit např. otevření kapoty (plastová a měli jsme strach o zlomení plastu) kvůli dolití benzinu (stačilo jen potáhnout u řidiče směrem nahoru). Pak nám nešlo nastartovat, naštěstí bylo v návodu popsáno čím by to mohlo být - pojistka spojky zezadu se musí povytáhnout. Jak jsem psal, po tom, co jsme postupovali a zkoušeli, jsme byli schopni traktor za hodinu používat naprosto jednoduše a vše jsme posekali.
- Nejlevnější traktor s uzávěrkou diferenciálu
- Český výrobek
- V pohodě
- Výborný traktor
- Pohon všech čtyř kol
- Profesionální převodovka
- Možnost připojit vozík a radlici
Parádní stroj, oproti tomu, co jsem měl. Díky pohonu všech čtyř kol s ním vyjede téměř cokoliv. Systém vyklápění koše je taktéž super, nemusíte vyndavat celý koš, stačí jen rozevřít.
Doporučuji.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »