Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
- pekne zpracovani
- silny motor
- kultivovany chod motoru
- pri vysoke/huste trave se ucpava vyhozovy tunel, musi se jet pomalu
Již 7let vlastním traktůrek Starjet 4x4.Tak špatný stroj jsem v životě neviděl.Firmou Seco je přitom deklarován jako profi.Nedokážu si představit každodenní používání.Vyjmenovávat všechny závady po natočení cca 200mh by bylo na hodně dlouho.Navíc výrobce svým postojem k nespokojeným zákazníkům je v dnešní době úplně mimo.Proto -vyhněte se velkým obloukem sekačkám Starjet.
zatím jsem sekala jednou,ale dobrý
- Hlavní hnací klínový řemen se na kladkách přetáčí -roztřepí se a praskne - prosím jiné majitele o radu, zda to lze nějak odstranit u prodejce a výrobce jsem se neobešel.
jinou vadu traktor nemá ale výše uvedená podle mne konstrukční vada je zásadní. Kupování dostatečné zásoby řemenů není řešení
- Zatím jedno sekání,naprostá spokojenost.
Jako hobby uživatel jsem obecně spokojen. Zakoupil jsem jej po doporučení kamarádů, kteří právě tento typ traktůrku léta užívají a to na základě osobních a nikoliv elektronických recenzí. Traktůrek došel zprovozněn, tedy doplněn olejem, z části benzínem, seřízen .... v masívním balení se všemi komponenty naprosto v pořádku. Dokoupili jsme jen čistící trysky, v základu jsou otvory žacího ústrojí zaslepeny. Parkovací brzda drží na rovině, z kopce bohužel prokluzuje. Automat rychlostí vpřed a vzad oceňují hlavně děvčata. Mně schází pouze ruční plyn, nenapadla mne tato výhoda. Spotřeba phm je dle mého názoru standartní, neboť rychlost posečené plochy odpovídá i celkové spotřebě jiného užitého zařízení v této třídě. Výklopný koš se z místa řidiče dobře ovládá. Poloměr otáčení stroje při sečení odpovídá potřebě v ovocném sadu a oddechové zahradě s architektonicky řešeným porostem. Vozíček jsme ještě nezkoušeli táhnout a jiná zařízení k tomuto stroji také ne.
Seco Starjet UJ 102-24 P4 4x4 S536027051944
Registrovaný uživatel
Přidáno: 19. června 2020
(naposledy upraveno 19. června 2020)
Již 7let vlastním traktůrek Starjet 4x4.Tak špatný stroj jsem v životě neviděl.Firmou Seco je přitom deklarován jako profi.Nedokážu si představit každodenní používání.Vyjmenovávat všechny závady po natočení cca 200mh by bylo na hodně dlouho.Navíc firma svým postojem k nespokojeným zákazníkům je v dnešní době úplně mimo.Proto -vyhněte se velkým obloukem sekačkám Starjet.
- skvela cena
- uzaverka diferencialu
- vyborne si poradi i pri jizde do kopce
- robustni konstrukce
- Bezkonkurenční traktor s poměrem cena/výkon
- Neucpává se
- Vypadá pěkně
Je to můj první traktor, jsem spokojený, traktor se neucpává, poseká i vlhčí trávu.
Traktůrek máme krátce, ale vše bez problémů. Dokonce nyní baví sekání i děti, kteří jsme dříve museli nutit.
Riwall PRO RLT 92 H Power Kit 13BB715E623_kit
Přidáno: 18. června 2020
(naposledy upraveno 29. června 2020)
Zakoupeno v Českázahrada.cz
- silný motor (páčka akcelerátoru je z výroby omezena jen do půlky svého plného rozsahu a přesto traktor seče velmi dobře)
- celokovové poměrně robustní zpracování
- dobrá ovladatelnost a manévrovatelnost
- hladké studené i teplé starty
- hydrostatická převodovka šlape na jedničku
- jednoduchá výměna oleje díky easy-ventilu
- plovoucí žací ústrojí, které oceníte v hrbolatějším terénu
- hlučnější
- řemeny a celé žací ústrojí jsou při sečení dost neklidné (možná daň za plovoucí osazení, nevím)
- soustavné drnčení, klepání, rachocení (nejvíc asi drnčí část odblokované parkovací brzdy)
- docela drahá mulčovací sada a nože
- zavírání koše je alespoň u mého traktoru příšerně tvrdé - ze začátku jsem měl koš za zavřený, ale při sečení mi především ve vyšším výkonu motor vynechával, cukal, střílel do výfuku, neměl výkon. Byl jsem docela zoufalý a chtěl traktor reklamovat, ale naštěstí jsem pak došel na to, že koš není úplně uzavřený a čidlo nasazení koše tak díky vibracím při sečení a pohybu stroje vypínalo motor, který se ve zlomku vteřiny vždy znovu nakopl a zase vypnul a takhle stále dokola. Musel jsem s košem několikrát velmi silně a prudce bouchnout, dokud se doopravdy neuzavřel a veškeré problémy rázem nezmizely.
Šikovný traktor, který vám po možných počátečních potížích při seznamování nakonec vše vynahradí a stane se věrným pomocníkem na vaší zahradě ( mých 2000 m2 zvládá s přehledem). Za ty peníze mi to zatím (mám ho teprve 3 týdny) přijde jako dobrý kup.
Mám ho velice krátce, ale zatím OK
- skvele ovladatelny traktor s robustni kontrukci
- rychle jsem si zvykl
- jednoduché ovládání
- ok
zatím jsem spokojen,nemám ještě dostatečné zkušenosti
- Velice užitečný stroj
- Kvalitní materiálové provedení vozíku s odlévanými náboji kol a plnohodnotnými brzdami
- Kovová převodovka s řazením jako u auta a snadnou výměnou kol za nože kypřiče (bez nářadí)
- Velmi kvalitní motor XP-200
- Dostupná celá škála dalšího kvalitního příslušenství
- Mírně vyšší cena, vyvážená ale robustním mechanickým základem
Plechařinu nemá cenu kupovat, Vari je osvědčená mašina, těžící z mnoha let zkušeností výrobce na trhu.
- silný motor jede i do velkého kopce
- větší spotřeba benzinu
zatím po 3 hodinách provozu vše OK
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »