Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory

Cub Cadet XT1 OR95

Cub Cadet XT1 OR95

Ověřený zákazník Namir.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 28. června 2020

Zakoupeno v Namir.cz

• pekne zpracovani
  • silny motor
  • kultivovany chod motoru
  • pri vysoke/huste trave se ucpava vyhozovy tunel, musi se jet pomalu

Seco AGS Starjet Exclusive AJ 102-23 4x4

Seco AGS Starjet Exclusive AJ 102-23 4x4

Přidáno: 25. června 2020

Nedoporučuje produkt

Již 7let vlastním traktůrek Starjet 4x4.Tak špatný stroj jsem v životě neviděl.Firmou Seco je přitom deklarován jako profi.Nedokážu si představit každodenní používání.Vyjmenovávat všechny závady po natočení cca 200mh by bylo na hodně dlouho.Navíc výrobce svým postojem k nespokojeným zákazníkům je v dnešní době úplně mimo.Proto -vyhněte se velkým obloukem sekačkám Starjet.

Ověřený zákazník Českázahrada.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 22. června 2020

Zakoupeno v Českázahrada.cz

Doporučuje produkt

zatím jsem sekala jednou,ale dobrý

Seco Starjet UJ 102-23 P6 4x4 S536027051947

Wisconsin Ocelot W2954

Wisconsin Ocelot W2954

Přidáno: 20. června 2020

Nedoporučuje produkt
  • Hlavní hnací klínový řemen se na kladkách přetáčí -roztřepí se a praskne - prosím jiné majitele o radu, zda to lze nějak odstranit u prodejce a výrobce jsem se neobešel.

jinou vadu traktor nemá ale výše uvedená podle mne konstrukční vada je zásadní. Kupování dostatečné zásoby řemenů není řešení

Stiga Estate 3098 H

Stiga Estate 3098 H

Ověřený zákazník maxtechnika.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v maxtechnika.cz

Doporučuje produkt
  • Zatím jedno sekání,naprostá spokojenost.

Mtd DL 92 H

Mtd DL 92 H

Ověřený zákazník domacitechnika.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v domacitechnika.cz

Doporučuje produkt

Jako hobby uživatel jsem obecně spokojen. Zakoupil jsem jej po doporučení kamarádů, kteří právě tento typ traktůrku léta užívají a to na základě osobních a nikoliv elektronických recenzí. Traktůrek došel zprovozněn, tedy doplněn olejem, z části benzínem, seřízen .... v masívním balení se všemi komponenty naprosto v pořádku. Dokoupili jsme jen čistící trysky, v základu jsou otvory žacího ústrojí zaslepeny. Parkovací brzda drží na rovině, z kopce bohužel prokluzuje. Automat rychlostí vpřed a vzad oceňují hlavně děvčata. Mně schází pouze ruční plyn, nenapadla mne tato výhoda. Spotřeba phm je dle mého názoru standartní, neboť rychlost posečené plochy odpovídá i celkové spotřebě jiného užitého zařízení v této třídě. Výklopný koš se z místa řidiče dobře ovládá. Poloměr otáčení stroje při sečení odpovídá potřebě v ovocném sadu a oddechové zahradě s architektonicky řešeným porostem. Vozíček jsme ještě nezkoušeli táhnout a jiná zařízení k tomuto stroji také ne.

Seco Starjet UJ 102-24 P4 4x4 S536027051944

Seco Starjet UJ 102-24 P4 4x4 S536027051944

Přidáno: 19. června 2020

(naposledy upraveno 19. června 2020)

Již 7let vlastním traktůrek Starjet 4x4.Tak špatný stroj jsem v životě neviděl.Firmou Seco je přitom deklarován jako profi.Nedokážu si představit každodenní používání.Vyjmenovávat všechny závady po natočení cca 200mh by bylo na hodně dlouho.Navíc firma svým postojem k nespokojeným zákazníkům je v dnešní době úplně mimo.Proto -vyhněte se velkým obloukem sekačkám Starjet.

KARSIT K 22/102 HX SILVER CUT

KARSIT K 22/102 HX SILVER CUT

• skvela cena
  • uzaverka diferencialu
  • vyborne si poradi i pri jizde do kopce
  • robustni konstrukce

AL-KO Solo T 13-93.7 HD 127416

AL-KO Solo T 13-93.7 HD 127416

Doporučuje produkt
  • Bezkonkurenční traktor s poměrem cena/výkon
  • Neucpává se
  • Vypadá pěkně

Je to můj první traktor, jsem spokojený, traktor se neucpává, poseká i vlhčí trávu.

Stiga Estate 3084 H

Stiga Estate 3084 H

Ověřený zákazník STIGA-SHOP.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 18. června 2020

Zakoupeno v STIGA-SHOP.cz

Doporučuje produkt

Traktůrek máme krátce, ale vše bez problémů. Dokonce nyní baví sekání i děti, kteří jsme dříve museli nutit.

Riwall PRO RLT 92 H Power Kit 13BB715E623_kit

Riwall PRO RLT 92 H Power Kit 13BB715E623_kit

Ověřený zákazník Českázahrada.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 18. června 2020

(naposledy upraveno 29. června 2020)

Zakoupeno v Českázahrada.cz

Doporučuje produkt
  • silný motor (páčka akcelerátoru je z výroby omezena jen do půlky svého plného rozsahu a přesto traktor seče velmi dobře)
  • celokovové poměrně robustní zpracování
  • dobrá ovladatelnost a manévrovatelnost
  • hladké studené i teplé starty
  • hydrostatická převodovka šlape na jedničku
  • jednoduchá výměna oleje díky easy-ventilu
  • plovoucí žací ústrojí, které oceníte v hrbolatějším terénu
  • hlučnější
  • řemeny a celé žací ústrojí jsou při sečení dost neklidné (možná daň za plovoucí osazení, nevím)
  • soustavné drnčení, klepání, rachocení (nejvíc asi drnčí část odblokované parkovací brzdy)
  • docela drahá mulčovací sada a nože
  • zavírání koše je alespoň u mého traktoru příšerně tvrdé - ze začátku jsem měl koš za zavřený, ale při sečení mi především ve vyšším výkonu motor vynechával, cukal, střílel do výfuku, neměl výkon. Byl jsem docela zoufalý a chtěl traktor reklamovat, ale naštěstí jsem pak došel na to, že koš není úplně uzavřený a čidlo nasazení koše tak díky vibracím při sečení a pohybu stroje vypínalo motor, který se ve zlomku vteřiny vždy znovu nakopl a zase vypnul a takhle stále dokola. Musel jsem s košem několikrát velmi silně a prudce bouchnout, dokud se doopravdy neuzavřel a veškeré problémy rázem nezmizely.

Šikovný traktor, který vám po možných počátečních potížích při seznamování nakonec vše vynahradí a stane se věrným pomocníkem na vaší zahradě ( mých 2000 m2 zvládá s přehledem). Za ty peníze mi to zatím (mám ho teprve 3 týdny) přijde jako dobrý kup.

STIGA Estate 3398 HW

STIGA Estate 3398 HW

Přidáno: 17. června 2020

Doporučuje produkt

Mám ho velice krátce, ale zatím OK

AL-KO Solo T 15-95.6 HD-A 127367

AL-KO Solo T 15-95.6 HD-A 127367

Ověřený zákazník Namir.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 17. června 2020

Zakoupeno v Namir.cz

Doporučuje produkt
  • skvele ovladatelny traktor s robustni kontrukci
  • rychle jsem si zvykl

Ověřený zákazník mamtechnika Ověřený zákazník

Přidáno: 7. června 2020

Zakoupeno v mamtechnika

Doporučuje produkt

zatím jsem spokojen,nemám ještě dostatečné zkušenosti

VARI IV GLOBAL ANV-400 (motor XP-200)

VARI IV GLOBAL ANV-400 (motor XP-200)

Jarda Malich Jarda Malich

Přidáno: 2. června 2020

• Velice užitečný stroj
  • Kvalitní materiálové provedení vozíku s odlévanými náboji kol a plnohodnotnými brzdami
  • Kovová převodovka s řazením jako u auta a snadnou výměnou kol za nože kypřiče (bez nářadí)
  • Velmi kvalitní motor XP-200
  • Dostupná celá škála dalšího kvalitního příslušenství
  • Mírně vyšší cena, vyvážená ale robustním mechanickým základem

Plechařinu nemá cenu kupovat, Vari je osvědčená mašina, těžící z mnoha let zkušeností výrobce na trhu.

MTD LE 180/92 H

MTD LE 180/92 H

Ověřený zákazník domacitechnika.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 31. května 2020

Zakoupeno v domacitechnika.cz

Doporučuje produkt
  • silný motor jede i do velkého kopce
  • větší spotřeba benzinu

zatím po 3 hodinách provozu vše OK