Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
- dobrý pohyb mezi stromy a keři
- dostačující výkon pro středně velkou zahradu
- horší start po delší přestávce (studeného motoru)
velmi dobré ovládání
na rovinaté a méně svažité terény je ideální
je to náš výrobek
- silný motor, velké kola, pohodlne nastavitelné sedadlo,perfektne vyriešený velký tunel pre zber i velké trávy, dva nože, hydrostat,
- maličkosti,napr. vypínaní šečení pri cúvaní,pri sečení velkej trávy,zostáva na tyčinke signalizace plneho koše a musíte zosadnúť a očistiť ju.
- Jinak nic zásadného zatim proti nemám
pomer cena/kvalita je podla mňa bezkonkurenční.
Žiadna China, ale Germany/Rakusko.
Na zahradu kolem 3000m2 úplne dostačujúci.
Zahradu som i valcoval, valec cca 200kg bez problému.
Doporučujem
- Robusní, spolehlivý, spotřeba menší než u jednoválce, užívám ho na zahradě 2200m2 již 13 let, základní údržba, výměna řemenů a nožů. a nová baterie...toť vše.
- Předtím jsem měl jiné značky, ale tento je nejlepší
- Škoda, že nemám uzávěrku - mám svažitý pozemek, ale tehdy se nedodával.
Český výrobek, dostupné náhradní díly (ale prakticky jsem nic nepotřeboval, kromě řemenů a sady nožů).
Silný traktor.
Sousedi vsadili na traktor se 7 letou zárukou, jsou v servisu víc než na zahradě.
Doporučuji a jiný už nechci.
- Schroustá v pohodě i vysokou mokrou trávu
- Rozsah nastavení výšky sečení je celkově dost nízko, uvítala bych vyšší (například při nerovnostech jako ďolíky nebo zašlapané krtince nabere hlínu, i když je výška sečení na max). Kdybych sekala na nejnižší úroveň, už by to bral s hlínou všude... Přitom jsem zahradu dřív sekala elektrickou sekačkou Alko a měla jsem ji nastavenou na střední úroveň výšky sečení.
Traktůrek dorazil trochu později, než bylo v plánu, takže tráva vyrostla výš než byla maximální doporučená výška pro sečení, ale traktůrek ji i přes obavy prodejce v pohodě přežvýkal, takže velká spokojenost. Teď stačí 1x za 14 dní posekat a pohoda...
Celkem nemile mě překvapila maximální výška pro sekání - je dost nízko. Předpokládala jsem, že když je určen pro velké plochy, je lépe připraven na nerovný terén...
- S tříramennými noži velmi dobře seká a sbírá.
- Velmi hlučný. Po nastartování se celý stroj klepe a rachotí. Po zapnutí nožů to je ještě výrazně horší. Celý stroj vibruje a od vibrací nožní páky pojezdu brní noha.
- Traktor nemá žádnou signalizaci naplnění koše a tak je nutné odhadovat. Určitě se do koše nevejde 240 litrů.
- dobrý motor, řízení, velký koš,
- pohodlný na práci
- snadná ovladatelnost
- zatím nevím
- Po jednom roce zkušeností mohu jen potvrdit svou recenzi pod pseudonymem Jirka58. Hodnotitel Franta si sice myslí-že jsem pracovníkem firmy Stihl ovlivněný školením atd. ale bohužel se mýlí jsem pouhý amatér-uživatel. Je pravdou že můj MT 6112 ZL je zřejmě v poopravené verzi-t.j.dvounožový s rozšířeným vyhazovacím kanálem. To bude asi problém našich rozporuplných recenzí. Rakušané rychle reagovali na projevené nedostatky a tento typ vylepšili. Moje recenze je tedy za "vylepšený" typ u kterého se odstranily nedostatky. Pokud uživatel Franta zakoupil stejný typ ale v dřívějším provedení-má asi opravdu smůlu...
- Zatím mám za sebou jen 1000m2 u nás na zahradě, ale rozdíl je markantní. Oproti našemu staršímu traktůrku s podobnou šířkou záběru (98cm) bude sekání 2x rychlejší. Navíc je trávník krásně zastřižený. Sekačka perfektně sbírá trávu a tunel se neucpává.
- Tento traktůrek mi udělal velikou radost.
Tento produkt mám krátce ,ale zatím jsem naprosto spokojený ! Splnuje mé požadavky a potřeby
- Slabý výkon , katastrofální řazení , problém už je tráva 10 cm a více
Letos koupeno po 15 letém užívání XF130(tuším) , tak jsem v tu techniku věřil. Výkon motoru je slabý a proto není schopen useknout větší trávu. neutral dáte pouze přes zpátečku, neudělali víko do koše , takže nevíte kolik tam toho je a ani nezjistíte zda se ucpala, ucpávání asi taky souvisí s malým výkonem. Koš se nedá vysypat , bez toho aby šel normálně vyklopit a vrátit zpět. Musíte dolu a pracně ho nasazovat , mezitím vám chcípne sekačka - čidlo sedačky( nevím jak dlouho vydrží baterka) . Při zařazení zpátečky se musí vypnou sekání , takže při obsekávání neustále verglujete pákama.
- Vysoký výkon
- Snadnost obsluhy
- Atraktivní vzhled
Dostačující traktor pro hoby práci na zahradě.
Doporučuji.
Reakce obchodu mamtechnika
Děkujeme za recenzi a kladné hodnocení.
Pokud by jste potřebovali poradit ohledně traktorů, dokoupit náhradní díly, pomoc se servisem, neváhejte nás kontaktovat.
www.mamtechnika.cz/zahradni-traktory
+420 603 487 786
+420 736 157 290
[email protected]
- silný dvouválcový motor s tichým chodem bez vybrací
- traktůrek velmi dobře seká i v nerovné zahradě
- traktůrek neměl problém vyjet i do velmi prudkého svahu do dvora
- složitější ovládání pro přepnutí chodu vzad současntně se sekáním
- snadne ovladani
dobře pracuje snadne ovladani.
Super mašina.
+ Jednoduché ovládání, dostatečný výkon motoru.
- Hlučné oplechování sekacích nožů při spuštění.
- Projede zahradní brankou.
- Mulčování, sběr do koše, boční výhoz.
- Motor Briggs a Stratton Automatický sytič, elektro-start dobře startuje.
- Nádrž na cca 4l benzínu
- Hydrostatická převodovka- snadné ovládání. Plynulá změna směru jízdy a reakce převodovky.
- Dobře řešené umístění baterie
- Jednoduchá přestavba na mulčování/boční výhoz
- Snadná změna výšky sečení
- Možnost odpojení převodovky-snadné tlačení bez pohonu
- Bezpečnostní prvky
- Posuvná sedačka
- Bez elektromagnetického zapínání sekání- vibrace při zapínání žacího ústrojí
- Nemá antiskalpovací kolečka
- Jen sekačkový motor 223ccm ale sílu má i kultivovaný chod
Rozumné zpracování,kvalitní motor a hydrostat pro snadné ovládání. Pro menší členité zahrady
- dobrá značka !!
zatím nemohu na 100% zboží jelikož ho máme krátce
- Po pěti letech provozu, mohu jen chválit, neprosto bez problémový provoz, krom prav. výměny oleje prozatím žádný servis. V sezóně sekáno téměř každý týden, zahrada o rozloze 1500 m2. Kdo váhá, tomu mohu jen doporučit
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »