Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
ulehceni prace na zahrade
- ok
- Cena v pohodě, komunikace obchodu v pohodě. Tak to má být.
Travní traktor absolutně v pohodě. Dobře seče i sbírá listí. Splnil naše očekávání na jedničku.
- Líbí se mi dělá to co má
- Velmi kvalitní spokojen k
- mulčování
- sedadlo s opěrkou
- Silný rám
- Není to MADE IN CHINA
- Mulčovat se musí s košem
Super rejd, bezva se dostane všude a okolo všeho. Sedadlo je super nebolí z něj záda. Suprově sbírá a nemá problémy s vyšší trávou. Má silný rám, takže se hned nerozpadne. Jediné malé mínus je, že mulčovat můžete pouze s košem ( asi bezpečnost ) jinak bezva pracant. ŽÁDNÝ MADE IN CHINA, slušná servisní síť. Součástí balení je i katalog přímo s nákresem náhradních dílů, které můžete objednat s brzkým datem doručení
Dobrý den, vybral jsem si tento produkt, protože se mě líbily jeho parametry a slyšel jsem, že STIGA jsou dobré.
Už jsem ho vyzkoušel, seče dobře, ale ovládání je horší.
Mám střední zahradu, proto jsem zvolil manuální převodovku, s kterou se obtížně řadí, při rozjezdu dost
cukne ikdyž spojku pouštím opatrně a je to dost uskákané
i na celkem rovném terénu. Nikdy jsem podobný stroj neměl, takže nemohu srovnat.
Děkuji.
- dobře se ovládá, lehký
- Dost slabý motor. Koš je sice 200 l, ale už v polovině hlásí vysypat a ještě se ucpe komín.
- vyšší nebo hustší trávník už moc nezvládá motor
Za tu cenu nic moc, dobrý jen na úplnou rovinu a udržování nízkého trávníku na zahradě.
- Naprostá spokojenost s tímto zahradním pomocníkem, jednoduchá obsluha, úžasná manevrovatelnost, super pocit s dobře odvedené práce, na traktůrku si člověk při sečení trávy doslova odpočine.
Naprostá spokojenost s vřele doporučuji.
Vesměs kladné hodnocení. Jako nedostatek bych uvedl, že při zařazení žacího zařízení má motor co dělat, aby nezhasl. jinak zatím celková spokojenost,
Po dvou hodinách sečení odešel pojezd ,během týdne opraveno na záruku ,tak uvidíme po čase jaká je skutečná kvalita stroje
- Posílal i 60 cm teď trávu, sice na dvakrát,ale dal to. S trávou 20 cm bez problémů. Vyjel vše , a to je zahrada zatím nerovná.
- Tvrdá sedačka,
- povolené táhlo brzdy ,
- před sečení jsem pro jistotu vše zkontroloval
Po prvním velkém sečení, zatím vše ok
- silný motor, spolehlivý chod
Alpina AT4 98 HA
shopermobile
Přidáno: 9. května 2023
(naposledy upraveno 9. května 2023)
Zakoupeno v Českázahrada.cz
- Dobře seče
- Super převodovka
- V základu nárazník a světla
- Celkem silný motor
- Nekvalitní materiál hlavně koš
- Bez klapek na uši se neobejdete
- Tunel se občas ucpe
- Otravná čidla snad na všechno
Za ty peníze bych očekával lepší kvalitu zpracování hlavně koše co chcete vyrobeno v Číně a to se tváří jako Italský výrobek
- Splňuje vše, co jsem očekával.
- Proti motoricky srovnatelným strojům vysoká cena.
Je to moje již třetí sekačka (rider).
- malá kolečka, která na vlhčím terénu prokluzují
- i při malém neklonění sklouzávám ze sedačky
- velký rozdíl mezi jednotlivým nastavením výšky sečení
- prakticky nebrzdí
Zatím mám málo zkušeností. Vlastním teprve krátce.
- zpracování
- ergonomie
- jednoduché ovládání
- sekání i na zpátečku
- se záslepkou umožňuje i mulčování
- množství příslušenství
- automatické startování
- bezpečnostní pojistky
- světla nejsou v základu
Když seče je to bezkonkurenční stroj.
Ovládání je intuitivní a zvládne jej každý. Nemusí se volit rychlostní stupně, rychlost se nastaví páčkou a poté se ovládá nožním pedálem i na zpátečku. Výška sečení je dostačující, využívám převáženě mulčování.
Seká i na zpátečku po stisknutí tlačítka.
Automatické startování otočením klíčku.
Možnost mulčování jen s přidáním mulčovací záslepky.
Možnost dokoupení dalšího příslušenství jako vozík, radlice.
Měl jsem problém s bezpečnostní pojistkou pod sedačkou, no postupně se měnily všechny než se došlo která dělá problém. Traktor poté spínal sečení jen na rovném povrchu. Pojistka vyměněna a jede bez problému.
Dokoupil jsem k němu originální AL-KO vozík a ten je taky perfektní.
Traktůrek doporučuji.
- Silný a velmi slušný čínský motor LONCIN 1P75F - verze pro LIDL má 224ccm místo 196ccm u jiných verzí/značek. Magneto samo dobíjí startovací baterku během sekání. Opravdu funkční nabíječka v ceně.
- Bez problémů seká i vysokou (cca15cm) a hustou trávu se 100kg chlapem na "palubě" (odzkoušeno na rovinatém pozemku)
- Dobrá kvalita sečení i plnění koše (kdo chce ještě míň rozbitou trávu a dokonalé plnění koše i u mokré trávy, může si nechat udělat na zakázku tříramenný nůž (ABBECON)
- Přepravní balení velmi slušné - svařená ocelová paletka+kartonový krycí box
- Montáž a zprovoznění zvládne snad každý chlap...
- Za zaváděcí cenu 26.000 dobrá koupě :-)
- Je potřeba dostatek síly na ovládání řízení/řazení/spouštění žacího ústrojí - vše je čistě mechanické
- Spousta "zbytečných" bezpečnostních spínačů, které obtěžují při používání sekačky (spínač na zpátečku/koš/žací ústrojí) a zvyšují pravděpodobnost výskytu poruchy. Jeden ze spínačů měl špatně nasazený konektor (FASTON) na kontaktu spínače a sekačka se vypínala při pokusu o spuštění žacího ústrojí - opraveno zmáčknutím FASTONU aby neměl patologickou vůli.
- Kola nejsou na kuličkových ložiscích (dražší verze jiných značek můžou mít i kuličková ložiska).
- Menší rejd (primitivní hřebenové řízení)
- Nevhodně umístěný konektor pro nabíjení baterky
- Neseká při zpátečce - lze vyřešit vyřazením bezp. spínače...
- Pedál spojky/brzdy je velmi tuhý. Pomalé plynulé rozjíždění bez trhání nebo přibližování se k překážkám není možné. Na druhou stranu lze s ní dobře posekat i členitou zahradu se spoustou překážek o ploše cca 1500m2).
Čínská sekačka primitivní mechanické konstrukce prodávaná pod různými značkami (Mountfield, LIDL, atd.).
U LIDLu ve verzi s nejsilnějším motorem který se do ni montuje :-)
Dostatečně silný motor s hladkým chodem, startování na první škrtnutí - výkon zcela dostačující.
Hodí se pro větší plochy cca 1000-1500 m2.
Hodnoceno po cca 6hod. práce se sekačkou.
Spokojen
- Posekal jsem celou velkou zahradu a výsledek je skvělý, takže výborně. Jinak mám zkušenosti s touto značkou a vždy se skvělými výsledky.
Funguje skvěle, takže není co dodat.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »