Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
- dostatečný výkon motoru
- malý a dlouhý výhozový otvor proti konkurenci, při sekání a sběru se neustále ucpává, je třeba sundat koš a vyčistit při každém výsypu trávy
- nevhodně umístěné čidlo plnosti koše, hlásí plný koš i když je ve skutečnosti poloprázdný - stačí když na něm uvízne trochu trávy, opět je nutné slézt a vyčistit
- špatně provedená montáž - řinčí výfuk o krycí plech, po 2 hod provozu se prosmeklo nedotažené lanko ovládacího pedálu vpřed-vzad
- špatné krytí žací hlavy, tráva se dostává až do převodů
- velmi obtěžující bezpečnostní pojistky, při sesednutí zhasne motor , nelze mulčovat bez nasazeného koše i když je nasazena mulčovací záslepka
- sekání při pohybu vzad -nutné držet tlačítko jinak motor chcípne
- tažné zařízení a mulčovací nože bylo nutné dokupovat
Pro sekání zahrady cca 3000 m2 na rovině obtížně použitelný traktor z důvodu ucpávání . Znovu bych nekoupil a raději si připlatil cca 20 tis za Vari, kde je výhozový tunel krátký a široký .
Po roce používání musím konstatovat , že jde o nepoužitelný produkt. Samovolně vybouchla nekvalitní čínská pneu na zadním kole a roztrhala plastový kryt pod sedačkou. Kryt i pneu šly od prodejce sehnat nicméně, teprve výměna krytu ukázala o jak nekvalitní a konstrukčně mizerné výrobky této původní švédské a nyní italské firny jsou. Dnes první sekání, tráva cca 10cm, slunečno, sucho a plán byl sběr do koše. Každé 3 minuty slézat a čistit odhozový otvor. 3000m2 zahradu jsem sekal bubnovou sekačkou Honda 3 hod. Tímto traktorem 5 hod. Je to nepoužitelný zmetek. Stačí se podívat na velikost a délku výhozového otvoru. Shodím ji ze stráně nebo daruji a kupuji kvalitní Hondu.
je to super mašinka. sekáni je hračka.
- tlakové olejové čerpadlo proti zadření motoru ve svahu
- solidní výkon
- projede 90cm dveřmi
- pojistné mechanismy proti úrazu
- s přídavným příslušenstvím může táhnout vozík
- dobrý rejd
- snadné ovládání i pro začátečníka
- trochu hlučnější
Celkově určitě spokojenost.
- Mám 2000 m2, stromy, koupil jsem ho září 2021, stihl 2x sekat a nemohl jsem se dočkat jara. Proti sekačce mám za půl hodinky hotovo a ještě se bavím. Výška sečení dostatečná, spotřeba přiměřená, ovládání super. Uvidíme, co vydrží.
- To bezpečnostní vypnutí motoru při sesednutí je protivný, ale tak chápu to. Po záruce si to upravím.
- pěkný ,obratný traktůrek
- Malá spotřeba, seká trávu dobře i při vyšší rychlosti pojezdu.
- Při couvání se musí držet tlačítko, aby byly spuštěny nože. Chápu, že je to kvůli bezpečnosti, ale dívat se dozadu, kam jedu a ještě držet tlačítko pod volantem není moc komfortní.
Slušný velký traktor za rozumnou cenu. Poměr cena výkon... Doporučuji všem, kteří potřebují sekat v lehkém terénu.
- splněno očekávání
zatím bezvadné
- Silný motor,dobře seče
- mohla by být pomalejší rychlost 2
Agilní .
- Už jsem všechno jednou napsal.
honda staat goedbekent
Silný a tichý motor . Kvalitní zpracování stroje .
- Dobrá manipulace s traktorkem.
- Produkt bych doporučil ostatním.
- nemám zatím vyzkoušené
- S traktorem sekám již 3 sezony je to výborný stroj dokoupil jsem tříramenné nože poté se výkon sečení ještě zvýšil .Perfektně sečou hlavně mokrou trávu.Trakor seče i dozadu ale musí se zablokovat čidlo nad zadním kolem na to stačí páska.Po zablokování druhého čidla seče a jede i bez koše.Jsem moc spokojen.
Koupil jsem na Českazahrada .Super stroj.Utáhne i větší vozík.
- rychlost
S traktorem zatím, po krátkém seznámení, docela spokojenost.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »