Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
Opravdu moc hezky provedený traktůrek. Když na něm sedím, mám plný plyn a zapnu nože tak z toho jde tedy respekt. Ten motor má páru. Samotný motor krásně startuje, startér snad ani neví že s ním otáčí. Jde to z lehka. Ergonomie taky na jedničku. Nalít benzín i z plného kanistru, ani kapka vedle. Zatím jsem nadšený. A děti? Ty ho pusinkují když jdou kolem :)
Odzkoušeno zatím 100%zpokojenost
Silný traktor se super poloměrem zatáčení
koupeno v unoru takže ještě nebyla možnost odzkoušet sečení ale projet sem to byl a zatím spokojenost
Je to traktůrek na větší zahrady s keři, stromy a shluky květin. Má dobrou pohyblivost. Tři možnosti sečení - sběr do koše, výhoz bokem a mulč.
- Dobře pracuje na členitém terénu.
- Problém s ovládáním brzdového a spojkového pedálu,který má tvrdý a dlouhý krok.Pořídil jsem pro ženu a nakonec musím sekat sám.
Jinak schopný stroj
zatím dobré
- Není drahý
- Špatně pláště ,dvě plátna a meka guma nehodí se do sadu neustále lepším kola,nikdo mi to neopraví nedají se sehnat náhradní díly a tudíž to odmítají přijmout na servis.,nesežene tě ani dokumentaci plány a návody oprav.
Levný stroj ,po záruce pokud se pokazí můžete odvézt do šrotu
Mám hodnotit výrobek VARI IV GLOBAL GCV 160 + vozík ANV-400, který jsem si nezakoupil, ale když mi ho zašlete jako pozornost podniku, tak věřím, że bude super.
- Pokud jede ok
- Nikde to neopraví v okolí ani servis neudělají
Není dokumentace,plány,servis, náhradní díly nikde vám to nechtějí vzít do servisu ,nekupujte
- Pokud jede ok
- Není servis,náhradní díly ,nikdo to nechce vzít na opravu ,není dokumentace plány ani náhradní díly se nedají sehnat ,mám s tím velké problemy
Kupte ve svém okolí a za podmínek že bude servis zajištěn i za dva roky a značka MTD je problémová
- MTD 92 jsem koupil ,pokud jede je to fajn
- Bydlím na Moravě a není tu servis ,všude slyším ať ti to opraví kde jsi to koupil ,kde sehnat náhradní díly ,prostě vyhodit už jen.,tak jsem dopadl s krovinakem MTD stejně ,není servis ani součástky ,po záruce jsem to poslal do Čech a bylo mi řečeno že je přidělen a oprava se neoplatí a pokud to chci tak ať zaplatím 500kc. Koupil jsem to na dum zahrada
Není servis ,součástky a nikdo to nechce opravovat ,nekupujte jedinna řada
- Větší kola, širší rozchod kol, dobrá stabilita ve svahu.
- Průchod posekané hmoty tunelem není dobrý, ucpává se.
Traktor je výkonný a kvalitní.
- milé jednání
- velký výber
- ochotný personál
Poradí, nic nevnucují. Profesionálové na pravém místě. Děkuji za pomoc u výberu zahradního traktoru.
Mám 2000 m2 a oproti šesti hodinám se sekačkou mám za necelou hodinku hotovo. Nádhera. Jinak stroj odpovídá ceně, jsem spokojený. Hlavně ať vydrží.
- kvalita
- profesionalita
- perfetní parta lidí na prodejně
V jednom slově paráda, objednáno po telefonu, vyzvednuto na prodejně, naloženo do auta. Super sehraná parta lidí na prodejně. Všem obchod doporučuji.
- komunikace
- super web
- dobrý personál
Hezký obchod, hodně zboží, ačkoli skoro nic není skladem, čekání se vyplatilo a zboží již mám, Děkuji za vše.
- Spokojenost
- komunikace,příjemný personál
- hezká prodejna
Celková spokojenost již několikátý nákup a vždy bez potíží, pravda je že poslední dobou nikde není nic skladem na vše se musí čekat. Ale dá se to vydržet.
- ¨Výrobek jsem kupoval na základě doporučení, že tento traktor zvládne i vyšší a vlhkou trávu. Bohužel velké zklamání. S vyšší trávou si traktor neporadil. Po několika metrech se opakovaně ucpával výhozový tunel, do koše se nedostalo téměř nic. Zahradu jsem s ním posekal ale s ucpaným tunelem, kdy fungoval jako mulčovač. A to mám rovnou zahradu,žádné kopce a nerovnosti.
- snadné startování
- funkční hydrostatická převodovka
- sekací hlava jde uvést do činnosti pouze na ploše bez trávy v opačném případě chcípá motor.
- plechové řinčení a pazvuky od krytu výfuku, takové do-do, dodělej sám
- po 2 hodinách provozu se povolilo táhlo u pedálu pro zpětný chod
- malý výhozový tunel, neucpává se jen při drobné trávě
- traktor měl mít v ceně mulčovací sadu ,tažné zařízení a nabíječku, tak je to inzerováno i na stránkách Stigy. Bohužel s traktorem nebylo dodáno, údajně už to dovozce s traktorem nedodává. Je to nutné za cca 3 000,- dokoupit. Na moji reklamaci přes kontaktní formulář se dovozce ani nenamáhal odpovědět. Klasické uvádění zákazníků v omyl.
Výrobek lze možná použít pro nenáročné a pravidelné sekání nízké trávy. Já pravděpodobně odstoupím od smlouvy a koupím kvalitní Hondu, kde je záruka, že dělá to co je inzerováno. Alespoň takovou už mám zkušenost s jejich sekačkami.Toto byl omyl.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »