Nejnovější recenze ze sekce Zahradní traktory
- Šířka záběru
- Jednoduché ovládání
- Menší koš
- Český návod.
Vysoce kvalitní provedení, perfektní výkon a naprosto spolehlivé sečení, poseká i vysokou trávu. Opravdu všem doporučuji!
- Cena výkon
- Vibrace sečení
Za cenu do 50000 výborný stroj svou práci si odvede. Dobré jízdní vlastnosti i v horším terénu a větší stoupavosti. Kvalita sekání výborná obzvláště za použití tříramenných kudel
- vykon
- prislusenstvi
- hydrostat
- snad zatim jen trochu hlucnejsi
Traktor dela to co ma, jeste jsem vse nevyzkousel, mam ho kratce. Seka opravdu krasne i mokrou vyssi travu. Ve svahu jsem nezaznamenal nedostatek vykonu.
Zatim je hlucnejsi, ale dle vyrobce ma byt provedena vymena oleje po 5mth, melo by si "to sednout" tak uvidime. Pravidelny servis ke konci sezony aby clovek neprisel o zaruku, to je ale u vsech zahradnich stroju.
Takze zatim vse bez problemu a velka spokojenost s vyberem
- ● Velmi obratný rider se záběrem 66 cm s plně dostačujícím sběrným košem a dobrým výkonem. Spolehlivě s ním prokličkujete mezi stromky, keříky, či kolem chodníčků. (lépe než s traktůrkem s motorem vpředu)
- ● Dobře zvládá i členitou zahrádku s příkrými svahy (když se to umí a nebojíte se nechá si líbit i solidní náklony)
- ● Hydrostatický pojezd funguje velmi dobře, snadno a plynule.
- ● Spouštění žacího ústrojí není pro slečny. Jde velmi z těžka. I po promazání se nespouští moc snadno. Konstruktéři zde zvolili bovden, který se příliš neosvědčil. Zřejmě proto Stiga ve svých vyšších řadách ono spouštění vyřešila již elektromagneticky.
- ● Rovněž řízení občas vyžaduje nutnou dávku síly.
- ● Bezpečnostní vypínače el. okruhu jsem úspěšně vyřadil z činnosti, protože když vám vypnou motor pokaždé když se jen zvednete od sedačky, je to jen pro zlost a nejste-li vyloženě kopyto, nepotřebujete to.
Tento rider jsem koupil ještě pod názvem Stiga Garden Compact E HST, v době kdy již nastupoval současný model 1066 H, který se od toho předchozího liší asi jen v tom, že má deflektor výhozu trávy do strany, který zle využít při mulčování.
Asi po sedmi letech zkušeností se sečením trávy na ploše kolem 4.000 členitých metrů bych vám rider Stiga Combi 1066 H určitě doporučil, neboť bych si dnes bez něj údržbu své zahrady nedovedl představit.
Zvládne kopcovitý terén, posekat luční trávu, velká spokojenost
Kvalita odpovídá ceně, skvělý traktor.
Traktor od počátku nefunguje - neseká a má zaseklou ruční brzdu. Nikdo se nemá k tomu to opravit.Prý jsme ho špatně obsluhoval. No, jestli je takhle citlivý, že se dá rozbít normální jízdou hned první minutu po nastartování, už bych si ho rozhodně nevybral. Za 160 tisíc jsem se zatím nesvezl ani 100 metrů a sekám dále křoviňákem.
- Dobrá funkce hydrostatické převodovky oproti manuální kterou jsem měl velký komfort. Hezky vzhled, Motor Briggs & Stratton kvalitní zatím bez problému.
- Po třech letech používání jen v sezoně na sekání většího pozemku okolo RD natočeno cca 80 mth závada elektroniky investice cca 5tisíc, ( na tak jednoduchý stroj zbytečně moc elektroniky), povolování hřebene řízení. Použité levné materiály, plast z dálky hezký z blízka křehké a nebytelné, bledne.
Produkt jsem zakoupil protože jsem chtěl traktůrek s vetším záběrem 98cm doposud jsem používal konkurenční Husq....... traktůrek se záběrem 77cm. Pokud mohu porovnávat starší traktůrek fungoval bez problému 8 let a to byl o třetinu levnější. U Stigi dobrá záruka 5 let, ale podmíněno pravidelným servisem u autorizovaného servisu cena cca 2tisíce tj. za 5 let navíc 10tisíc.
Traktůrek bych doporučil aby se vyplatil tak na opravdu vetší plochy a pro starší uživatele které běhání za sekačkou už zmáhá..
- silný motor
Používáme krátce, takže zatím vše pracuje jak má, provoz i ovládání OK. Jen zkušenost s montáží - pokud jste normální kutilové a disponujete i nářadím jako klíč číslo 15, 16,11, nebudete mít problém. Pokud se v tomto necítíte silní v kramflecích, nechte si i smontovat a uvést do chodu. Chyběl český návod k motoru, naštěstí je ke stažení na internetu.
nakonec jsem koupil jiný , AL-KO
Kvalitní motor.A traktůrek vhodný na sečení pro náš nerovný terén.Velice jsme rádi a doporučujeme dál.
nelze sekat na zpátečku
- Složil jsem sám dle návodu, vše funkční, seče dle předpokladu.
- Masívní kovový výrobek.
Dle zkušenosti a recenzí doporučuji, zvládá velkou plochu v mírném svahu i přerostlou trávu.
- po prvnim posekani 2500m2 naprosta spokojenost
- relativne nizka spotreba
- vzhled
Český výrobek
- Silný motor Kawasaki.
- Malý poloměr otáčení.
- Jednoduchá údržba, výměna oleje atd.
- Kvalitní dílenské a materiálové zpracování.
- Neucpává se při přerostlé trávě, stačí zpomalit pojezd.
- Málo elektroniky (přístrojový štít atd ) není co se pokazit.
- Velký přední nárazník .
- Nedají se vypnout světla, svítí stále.
- Umístění ručního plynu, mohl by být víš aby nezavazel kolenu při nastupování a otáčení se na stroji.
- Bezpečnostní spínač pod sedačkou.
- Dražší originální náhradní díly olejový filtr, atd.
- Mulčovací sada není součástí zakoupeného stroje. Musí se dokupovat zvlášť.
Výborný silný motor Kawasaki. Neucpává se i při přerostlé trávě. Skvělý poloměr otáčení, otočíte se s ním na místě využitelné na malých plochách v sadech kolem stromů perfektní jednoduché ovládání. Skvěle dílensky a materiálově zpracovaný. Bytelné žací ústrojí z silného plechu a ergonomicky tvarované pro výhoz trávy. Jednoduchá údržba a výměna oleje. Zakoupeno fa. GRONYCH velice děkuji zaškolení skvělé poradenství.
- za málo peněz hodně muziky.
Maximálně spokojen.